Energiek en Blij bij Carla

Carla vrouwenmode is een kledingwinkel op de Middenweg in Amsterdam waar Nelline regelmatig een van haar kleurrijke jurkjes koopt. Carla heeft 1 keer per maand open huis met als doel vrouwen met elkaar in verbinding te brengen.

Tijdens het open huis op 27 juni hebben wij voor deze vrouwen een workshop gegeven, waarin hun eigen vitaliteit centraal stond en zij inzicht kregen in hun eigen leefstijl. We hebben een ontspanningsoefening aangeboden en een leefstijlcheck gedaan. Met een inspiratiekaartje zijn zij naar huis gegaan.

De vrouwen vonden het leuk en inspirerend. Carla had gezonde hapjes verzorgd met een gezellig drankje. En dat maakte het helemaal compleet. Over een half jaar zijn we weer van de partij. Kom jij dan ook? Houd onze agenda in de gaten voor de datum.