Over ons

Wij zijn Ellen en Nelline. We kennen elkaar van het werk en zijn vriendinnen geworden. Regelmatig werkten we samen aan verschillende projecten en we vulden elkaar goed aan. Nelline vanwege haar kleurrijke ideeën en Ellen vanwege de ruimte die zij gaf en door het aanbrengen van structuur.

Op een gegeven moment waren we allebei aan een nieuwe uitdaging toe. We hadden het ook steeds vaker over onze gezondheid en over hoe ons lichaam verandert vanwege de overgang. We voelden ons regelmatig uit balans. En we worstelden met vragen als:

Waarin vind ik mijn passie en plezier?

Hoe krijg ik weer energie van wat ik doe?

Hoe richt ik mijn leven verder in?

Hoe zorg ik ervoor dat ik energiek en gezond blijf?

Ellen was inmiddels trainer en coach geworden en Nelline leefstijlcoach. We leerden veel tijdens onze opleidingen. Door veel te lezen en door onze eigen ervaringen te delen met anderen kregen we antwoord op onze vragen.

Wij willen nu andere vrouwen helpen om op hun vragen antwoord te krijgen. Want we horen van vrouwen rondom onze leeftijd dezelfde verhalen. Velen van hen geven aan dat ze weinig energie meer hebben aan het einde van de dag, dat ze slecht slapen, dat ze het eeuwige gevecht tegen de kilo’s zat zijn en dat ze vaak lelijke dingen over zichzelf denken of zelfs zeggen. En nu komen ze ook nog in de overgang. En aan dat alles willen ze iets doen!

Zo ontstond ons idee om leefstijl-workshops voor 45+ vrouwen te geven die gezond en energiek door het leven willen gaan. Samen kunnen we onze krachten bundelen, van elkaar leren en met elkaar ervaringen delen.

We helpen je graag op weg met onze inspirerende leefstijltrainingen.
Kijk op de pagina Trainingen voor ons aanbod.

Graag tot ziens bij onze trainingen!

Energieke groet,
Ellen en Nelline